Sollicitatiecheck

Gedegen voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Aanbieder

Van Dam Loopbaanbegeleiding

Tijdsduur

De Sollicitatiecheck is een eenmalige sessie van anderhalf uur met een loopbaanadviseur van Van Dam Loopbaanbegeleiding.

Kosten

De Sollicitatiecheck bedraagt € 200 exclusief BTW op basis van een sessie van 1,5 uur en een half uur voorbereidingstijd van de loopbaanadviseur.

Doelstelling

De Sollicitatiecheck ondersteunt medewerkers die zich gericht willen voorbereiden op een sollicitatiegesprek en concrete handvatten willen krijgen voor een optimale presentatie van zichzelf op de arbeidsmarkt.

De Sollicitatiecheck bestaat uit:

  •  Een uitgebreide check van de sollicitatiebrief, Curriculum Vitae en LinkedIn- profiel.
  •  Het individueel trainen van het sollicitatiegesprek.

 

Doelgroep

Mensen die zich gedegen willen voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Werkwijze

Kandidaten mailen voorafgaand aan de Sollicitatiecheck een relevante vacature en bijbehorende sollicitatiebrief en CV. Tijdens de check wordt het sollicitatiegesprek getraind met behulp van een videocamera. Daarna wordt het gesprek uitgebreid geëvalueerd en ontvang de kandidaat adviezen ter verbetering. De kandidaat kan desgewenst de video-opname na afloop meenemen op bijvoorbeeld een usb-stick.

Resultaat

Aan het eind van de Sollicitatiecheck heeft de kandidaat een gedegen sollicitatiebrief, curriculum Vitae en LinkedIn-profiel. Daarnaast is de kandidaat goed voorbereid op het sollicitatiegesprek.

Meer informatie & Aanmelden